Terug naar Bestuur en Ambassadeurs van Stichting Ibhongo

Jaarverslagen

2020 was een bijzonder memorabel jaar, daar is geen discussie over. Stichting Ibhongo heeft, zoals je kunt lezen in onze Nieuwsbrief 2020, gelukkig nog voldoende kunnen betekenen in Masiphumelele. Diverse digitale acties hebben het mogelijk gemaakt om vooral de kinderen te kunnen steunen ondanks de gevolgen van Covid-19. Drie bestuursleden hadden een prachtige start in de eerste ruim twee maanden van dit afgelopen jaar. Meteen daarna begon ook in Zuid-Afrika een zware lockdown.

Stichting Ibhongo wil in dit jaarverslag financiële en formele verantwoording afleggen m.b.t. de verkregen donaties en het uitgeven daarvan aan onze bevriende stichtingen in Zuid-Afrika.  Wij willen iedereen die ons heeft gesteund hartelijk bedanken voor de steun in het moeilijke jaar 2020. 2021 zal waarschijnlijk een nog lastiger jaar worden voor iedereen en zeker ook voor ons als klein goed doel. Wij hopen dat we toch op uw steun kunnen rekenen in 2021. We realiseren ons dat velen het niet makkelijk zullen hebben, maar alle beetjes helpen onze kinderen in Masi.

Klik op onderstaande link voor het pdf-bestand van het jaarverslag van 2020

jaarverslag 2020 Stichting Ibhongo

De jaarverslagen vóór 2020 vind u hieronder:

Jaarverslag 2012

Jaarverslag 2013