Terug naar Hoe kun je helpen

Artikelen uit Masiphumelele

Dit is maar een kleine greep uit de collectie. Zie verder op de pagina

Je kunt stichting Ibhongo ook steunen door artikelen te kopen die in Masi gemaakt zijn. Een belangrijk deel van de inkomsten komen ten goede aan de plaatselijke bevolking die de producten heeft gemaakt. Het andere deel gaat naar de kinderen van Masi.

Hoe kun je in bezit komen een of meerdere van deze artikelen?

Stuur een mail naar info@stichtingibhongo.nl o.v.v. ‘artikelen uit Masi’. Geef daarin aan welke hoofdthema het betreft (bijv. ‘Pannenlap’) en welk artikel daarvan. Bij de prijs wordt er vanuit gegaan dat je zelf het artikel/de artikelen ophaalt. Kan dat niet dan komen er verzendkosten bij.

Hieronder vind je onze volledige collectie vanaf half november 2020. Van een aantal artikelen zijn meerdere exemplaren beschikbaar. Vraag er gerust naar via de email. Je krijgt antwoord binnen 24 uur! We houden de aanwezige artikelen zoveel mogelijk up to date maar dit kan soms wat achterlopen.

Tasjes

Afbeelding 1 van 26