Het was een vol jaar met evenementen en acties. We hebben als stichting er een heel fijn gevoel over. We danken iedereen die daar een steentje, hoe klein of groot ook, aan heeft bijgedragen. In Masiphumelele hebben we weer kunnen constateren dat het er toe doet wat we doen, maar dat kan niet zonder jullie!

In de nieuwsbrief van november kunnen jullie hier alles over lezen. Het bestuur is nog niet klaar. We zijn alweer volop bezig met de activiteiten voor het volgende jaar. Wat we gaan doen? Dat blijft nog even een verrassing. Eerst weer op bezoek bij en werken in onze projecten. Oh ja, en ook een beetje uitrusten zodat we weer vol energie zitten voor de rest van 2024.

Lees hier onze nieuwsbrief van november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *