Ook dit jaar heeft stichting Ibhongo weer een evenement op de kermis van Goirle gehouden. Het speciale doel dit jaar is een speelterrein voor de kinderen van Masiphumelele. Voor buiten spelen zijn voor de kinderen in Masi geen veilige plekken. We realiseren samen met onze partner Masicorp een speelterrein bij een van de kinderdagverblijven, Sunnydale Educare. De loterij trok veel belangstelling. Alle 440 loten zijn verkocht. Met het opgehaalde bedrag is de realisatie van het terrein een flinke stap dichterbij gekomen.

Wij zijn alle ondernemers van Goirle die ons hebben gesteund met de prijzen dankbaar. En ook “fietsenmakerij DaVietsie” in Amersfoort, die de hoofdprijs ter beschikking heeft gesteld. Speciaal noemen we lunchroom “Koffiebakkers” waar wij ons evenement konden houden.

De sfeer onder de bezoekers van “Koffiebakkers” was heel positief. Het is mooi om te merken dat zij ook oog hebben voor kinderen die opgroeien in een leefomgeving als Masi. We zijn daar trots op. De winnaar van de mountainbike heeft de fiets al in ontvangst mogen nemen. Hij was er blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *