Een feestelijke verrassing bij de afsluiting van een feestelijk jubileumjaar. We deden mee aan een wedstrijd van Wilde Ganzen over communicatie en actievoeren. We hebben de 3e prijs gewonnen en met het fantastische bedrag dat daarbij hoort kunnen we de actie uitvoeren en vooral het Nourished Child project verder steunen. De actie zal plaatsvinden in Amersfoort op 20 augustus en in de kermisweek in Goirle. Het is iets met een bakfiets en volgers…Houd onze posts in de gaten. Dan wordt vanzelf duidelijk wat we precies gaan doen. We voelen het als een enorme erkenning voor hoe we bezig zijn en een stimulans om door te gaan. Op onze reis begin dit jaar troffen we een 80jarige boerin, van wie we een huisje huurde. Ze vertelde ons: You have to believe. I think life is all about that. You have to believe. Dat motto brachten we mee naar huis en dat deden we…Wat een jaar !