Eind oktober zijn we in het kader van #Givingtuesday de actie ‘Doneer je lunch’ gestart. Deze week is het het eerste hoogtepunt in de aanloop naar Giving Tuesday op 30 november. Elke dag een post in deze week op de sociale media met ondermeer berichten van bestuursleden die hun eigen lunch laten zien (zie foto). Er volgen er nog meer. De tussenstand van deze actie kun je zien op de homepage. Op moment van schrijven hebben we €558 opgehaald. We zitten nu op ruim 21% van het streefbedrag (€2600).

In deze actie vragen wij je om het bedrag van je lunch op een bepaalde dag te doneren aan de stichting. Daarnaast zou een foto/video van de lunch op sociale media heel fijn zijn. Ook vragen we jou om 3 mensen te nomineren de uitdaging op te pakken ook haar/zijn lunch te doneren en verder te nomineren. Wie weet hou je er lekkere lunch ideeën aan over.

Na Giving Tuesday zetten we deze actie, gezonde voeding is de brandstof om te kunnen leren, voort tot 31 december 2021 als eindejaar actie. Natuurlijk kun je dan nog steeds jouw lunch doneren.